Jdi na obsah Jdi na menu

Moji kamarády Tygr a Pů

16. 9. 2014

1.díl Tygr:Hu hopsat tak jako Tygr,můj stín tihle mouchy má.Umí hopsat a hopsat a busat a dupsat a kráčí všude,kam jdu já.

3.díl Prasátko:Když zaspívám si ňjaký hyt do duše mi padne,klid.Mě nevadí mi žadný,hluk.Mě nevystraší žádný zvuk.

3.díl Pú:Med ji každý rád,kdo chuť  má si zamlsat,si,džbánek si dát.Do sita se jím cpád,myslím mdíkem.Med jí každý rád.

4.díl Ijáček:Myzel my ocásek,co zamnou se vždy vrátil,kéžby se,zpátek on.Kemně zase vrátil.

4.díl Někdy medvěd musí jen jít za medem a klid ne ho hovem.Najde sám,tudi tu du.Jen co se tíče majich světlušek,tohle já tet stěští mám.

5.díl Gáby:Hvězdičko zablikej my maličko,na nebíčku záříš nám.Třpitíš jak drahokám,špit my,špit my hvězdičko zablikej my maličko.

5.díl.Své nožky si já v duchu zachlumlám,spát začnu s vím snům budu chodit.Nechavám své nošky si já vduchu zachlumlám,spát začnu,svím s nům průchodi nechávám.

5.díl Fufík:Hajej,dadej Fufíkku můj malej lumpíku,každý v noci,musí jít spát.zítra si zas budem hrát,hajej dadej Fufíku ti můj malej lumpiku.ba:Hajej,dadej  Fufíku ti můj malej lumpíku.

7.díl Ráz,raz,ráz,ráz,stavím celíden.Ráz,ráz,ráz,ráz,,jsem z prací zabaven

7.dílHrát,hrát,hrát,hrát,odrána si jen hrát,je užká móží.

7.díl Pú:Tak že jsem tím s někim,mám být a jsem tomu rád ale bez krůčení bříšku Pú se nemůže smát.

10.díl Tygr:Víš jaguar ten ocas má a zuby veliký má.Pruhovaný rup a pruhovaný ric,on přichází jak myška kůl.Pak hopsa v dělá,kdo neví kdo je,jaguar ten jaguar jsem já.

11.dilJsme púráci,jsme lovci pokldu.A hledle plujem bez dalších hovkladú.Jsme silních mužů par a žikame vždy ar,ar,jsme púráci,lovci pokladů.

12.díl Gáby:Mýt tak ocásek,tak s ním zavrtim ráda.A pošlu míč aš ke hvězdám,budu na nej pyšná.Tak jak jeho krása žádá.Kroutit s ním,kroužit a mávat v ním i vám,on dlouhý by byl,pilnich sil.Jen by svítil,třapeč na konci by vlál a každý hned by řek že je nejkrásnější,tak být poznáte.Toužím dáál,vúúrúú.

12.díl Tygr:Ve svém bježném naručí Tygr všechno doručí

15.díl Všichni:Máme slávu tet se žádí,slavte s námi kamarádi.Máme mejdan mejdanů,tak hej k nám se děj,s námi prožívej den  snů.Tet se každý,tet žádí jú hú.Gáby:Melounu už kopce mám,melouni aš ke hvězdám,melounú je plnej stůl,vem si celý nebo půl.Meloun jako velký míč,snes ho rychle,ať je pryč,já mam meloun a domá víc,s melouni aš na měsíc.Všichni:Tet tu žádí,bratr,sestra jak to bývá na silvestra.Bav se s námi,nevahej,bez penez tu všechno snest a bav ne zasměj.Tet se žádí,tet se žádí,tet se žádí,tet se žádí.

17.díl TygrAu hu,hopsa Tygr tak ví nikdo zvas nehopsá,hop sem hle hop tamhle.A hned veme tramhle ten Tygr je skokan.

20.díl Tygr:Úúú,Tigři rády hopsaji,hopsa,hopsa hop.A tom hopsaní jsou světoví,hopsa,hopsa hop.Dělaj hopiti,hopsa a hopiti ta,hopsiti,hopsasa,hopsasa.Viškočí si tam chtějí.Tygří rádi hopsají hopsa,hopsa.

20.díl Rú:Sních nám začíná tát,už si nemůžem hrát.Je obrovská  škoda že zas zněj bude voda,už si nemůžem hrát.

21.Fazole a rajčata úroda je bohatá,pišním se svojení zeeninou.Radost mám i brokolic,okúrek však ještě víc,tu dam si k snídani a žádnou jinou.A ta moje mrkev té celí jsem pryč.A co teprv dýně jak obrovský míííííííč,kokuřice po salat mate chut si všechno dát,pišním se nejvěčím nejsladčím.Tu která všechno ví léčí.Kapela:Skrátka tou nejlepší svou zeleninou.

22.díl Neměškej,neměškej,pohodu.Hlavu na hlíž tělo měj,tělo měj,bláta ztrn se zbavíš,thrni mě pak tebe já.Záda,hlavu dál.Midlíš,čvachtaní,cvachtaní,bublání,zdímají.Bacha klan spluchi,koupel je fajn.

22.dílPrasátko:Mívám splím,je to unamné,když se sám nudiš a jen čekář,líný čas tiše ubíhá a ti čekáš,čekáš,čekáš.Všichny:Mívám slím,je to únamné když se sám nudíš, a jen čekáš tiše ubíhá a ti čekáš,čekáš,čekáš.Ajaj jaj se badajs časidaj,pořad jenom čekáš,čas mívaní chvil a ti čekáš,čekáš,čekáš,čekáš,čekáš,čekáš,čekáš.

24.díl Motilci,motýlci litaji jak andílci za tou písní vonící přiletí k nám,Motílci,motýlci po nebíčku letící za tou naší kiticí přiletí knááám

Tygr:Nikdo nehopsá jak Tygr,zaveji navěti sněhovou a chvílce tam a pambůh ví kam hopsaní je tvilnách

25.díl Ať žába budíž ti slává,ať žábá budíž ti slává,ať  žába budíž ti sláva.Vždy budeš kámoš náš.Tygr:Ať si žába nebo krištůfek Robin,vždicky budeš náš kamarád

26.díl Gábi:Zaberte tet ze všech sil,třeste  ze stromech,citronky cukronské,ať spadnou na zem.Zeberte tet ze všech sil,třeste ze stromem citronky žlutouské,spadnou hned na zem.

2x1.díl Gabinka naše kámoška má chlupatého pejska,Pajda se jménije,Pajda se jménuje,Pajda se jménjuje.Tet se jí ponem stíská.

2x2.dil Sluneční svídění na hradil měsíčník,tet tančit chtěj kámošem svím po měsícem. zážívím.

Rú:Jako orel vidět jsem,plachtit hrdě nad krajem.Vzduchem nádherně se nést,jen v dálce dá se nést,já jsem pťáček v obracích.

Pú:Někdy z mraku počte zmit,pak blesky začnou vít.Zvedni tvář svou obraku,pak se nahle zvedne bum,my jsme blesky od mrakúúú.VšichnyZ-ná-ší-me se obracííííííííííííííííích.

2x3.díl Datel:Zpívam si italsky,ne že bych rozuměl,la,la,la,lá,la

2x4.díl PúA vzůru do obrak vezme nasten mrak,budem se snášet a prout jen dál,ou je.Letati ti jak poli doli je to plavba velebná.

Tagr:Je úžasná kré tak hopsat,krze mrak,věci zrůšo já nrznám.Mraky mokré občast studí a však to mě vzdyckyy zbudí,měkoučké a heboučké vznich tak hopsat.

2x5.díl Všichny:Droždy spívají,včely bžučejí a snimi vítr bušepelí,přiděj se k nám.K narozeninám,vše nejlepší zdraví.

5.díl Bobr:Džu,džu,džu celí den.Džu,džu,džu a makam,čin ru,čin řu.Snařim se přemíšlet,myslet,stavět,koumat.Dřít to chce vikoušet.

2x6.dil Pú:Už nemám medík žádný,můj chudak džban je prázdný a tak já  hledam vlese včelí úl.Sotva medík zlatý dojim už zas po lese tu chodim než bříško ti je džbanku půl.Medik tu,medík tam,medík kam se podíváš,jeskiny i na stromě je je medík sladký.A jen pro mě,medík na zahonku,medík za kopcem asi mám svůj sladký medik tam někde za mostem.Medik tu,medík tam,medík kam se podívá,když dam si pak další džban pak ber to jes si zamlsam.

6.dil. Králík:Kopiti,kopiti kop,kopa díry mě baví.Bobr:kop,kop,kop,kop,rád si za kopam.Kop,kop,kop,kop,nic nevinechám.Králík:Kopaní svaly,síly udržuje zdraví

2x7.díl Medik tu medik tam,medík kam se podívám.Jeskiny i na stromě je,je medík sladký jen pro mě.Medík na záhonku,medík za kopcem.Mám svůj sladký medík nekdě za mostem,medik tu,medík tam,medík kam se podívám.Když dám si další džbán tak ber to jes si zamlsám. 

2x9.díl Mýval:Bořím hráze,skáli,trávu,všechno vi-či-stím,nepotřebné harampadí,tihle kras a uvidim cisto domě.Mít i před domem to mělo být by zákonem,Em já proto louku,hráze,skálu,trávu všechno vicistím.

Louku,hráze,skály,travu,všechno vy-cis-tím.Nepotřebné harampadí tihle dam a uklidim.

Cisto domě mýt i před domem to měl o být by zákonem a proto louku,hráze,trávu všechno vy-čis-tím.

Je úžasné mýt přítele,hned lépe snáším sví zele ať je to třeba Rybyčka co jménuje se Ríbička,,co jménuje se Ríbyčka.

2x11.díl Tchoř:Mýt smrádeček svůj,sám smrdet jak hnůj,já přál bych si kdyby milili lidy,řikali fůj.Kéž by si museli zacpat nosi,svéknout šaty,které deg den nosí a zařval bych pane to je uch.Mýt smrádeček svůj.Všichny:Chce smrádeček svůj,chce smrádeček svůj.Tchoř:Rád bych di vítá hodi lidékaravě  řekli by fůj.Tchoř:Mýt smrá tk silný že popuknou pláč,ten příšerrní puch by tak dusil vzduch že by hnali pryč.Kéž by si museli zacpat nosi,svéknout šaty ten den které nosí.Ten zápach chci to chci smrádeček svůj.Všichny:Chce smrádeek svůůůůj.Tchoř:Mýt smrádeček svůůůůůůůj.

2x12.díl Prasátko:Hopsa,hejsa viskočím,kdepak skončím netuším.pač hopsat uměj Tygři vážně pes,odrazím se ocasem do obrak a zpět na zem,Tygrem být to naramná je věc,to dedy je.

2x12.díl Tygr:Když nevím už kam,tudy tak zbirat jdu žaludy a dam je k tomu kdo je přítel můj.On má srdce tak skromné a řikavá a a hrome a když ho zavolám je tu me-dví-dek Pú ó o páni.

2x13.díl Ijáček:Není tak zlé,to se ví a vóné delebení,hned každý do mě zná.Ten se pořád vimlouvá dříív,není tak zlé to se ví,není tak zlé,že veselí být češ li samoti užíít,přesto bych měl radost mít.Kdyby si mě někdo šim vážně není tak zlé to se ví.Však někdo to bych si přal kdyby na mě se po usmál,byl bych od vázaní dostat buget tak vonavíííí.Není tak zlé to se vííí,není tak zlé to se ví.

2x13.díl králík:Dávno velikonoce znám a vi nechte si svoje rady.Vejce pomlasku udělám,já všecho zařidim sám.Planování krvy mám,jako králik se vyznam.Žadnou pomoc nečekámm já všechno zařidím sám.Schovat v lese krasice to je snadné velice.Hraju si na zajýce,já všechno zařidim sám,já všechno zařidim sám.Já žádnou pomoc přimnou nehodlam,všechno žařidim sááám.

2x14.díl Tygr:Ti to zvládneš,zvládneš,zvládneš.Pú:Ti to zvládneš,zvládneš,zvládneš.Tygr:Ti to zvládneš,zvládneš,jo ho ho zvládneš.Oba:Zvládneš stačí chtít.pan želva:Ti si řekneš nemam na to jestli matej dál,vem zato.Pú:Jako tygr.TygrNebo méďa.Všichni:Stači chtííít.Tygr:Není to tešké vždy dětičky.Rú:Zavazat kaničky

2x15.díl Pú:Co měl by mýt zprávní poník.Tygr:Přece každou nohu obutou.Pú:Co měl by mýt zprávní poník.Tygr:Mašly na čele velikou.Pú:Co měl by mít zprávní poník.Tygr:Svůj kartač a bot dostatek.Oba:Sledujte jeho klus,panečku to je cval byl oslík,tet je s ním poník rázem stal,na první pohled je nikdo nerozeznal.Všechno má tak jak máá být,co měl mít zprávní poník.

2x15.díl Gáby:Mašly důvod zavažní,tak nápad svůj spoj s ním.Tygr/Králik:Řešit věc tu záhadnou je cílem společnímPúMy tomu tak,ruce dá se hned se daří práce.Všichny:Vem za to a cíli spoj jen tak vyhrajeme každý boj.Je úspěch nepříde se neboj když  pracuješ týmem,vem za to a cíli,spoj jen tak vyhrajeme každý boj že úspěch nepříde se nebj když pracuješ. týýýýýměěěěm.TygrJúhu húúúú jo.

2x16.dilKdo,kdo,kdo ji tam mohl dát.Všichny:My vlese dál musíme ptát.Bobr:Já to ne,ne braši,já nejsem ten kdo vázal mu tu mašli.Všichny:Kdo,kdo,kdo mohl ji tam dát.My vlese dál se musíme ptát.Kanga:Ó drahý ti se mě ptáš knihy tajemství to,,odkud ji máš.Všichny:Kdo,kdo,kdo moch ji tam dát my vlese se dál se musíme ptát

2x16.díl P:Kámoš Rů zná tenhle for,je na řade Tygr a hned máme zbor,kámoš Pú zná tenhle for,je na žade Gáby a pajda a hned máme zbor,jo.Gáby:Kámoš Tygr zná tenhle for,je na žade Fufík a hned máme zbor.Fufík:Kámoš Gáby zná tenhle for je na řade,vždyt už nikdo nezbyl.

2x16. Mýval:Rapapa všechno vyčištim

2x17.díl Tygr:Kutululu,kutululu,pampeliškách valet se,alvisudu..Kutululu,vydržel bych pár let

2x17.díl Tygr:budovat hraz,budovat hraz.Na to je potřeba strom,ou je a kde mám  ho vzít vidim tom nejspíš potíž.žaludy jsounápad,sláva jdu je tam cpát ta hraz podrží tom se až bobřík uvidí.

2x18.dil Tygr/Pú/Gáby:Začni rychle rust,začni rychle rust,rozhodni se hned.Plody musíš vést,začni rychle rust,začni rychle rust,začni rychle rust.Pořád víš a víš aš na nebeskou říš,začni rychle rust.

2x18.díl Pú:Pip,pip,pip,on mě uspává i budí.Pip,pip,pip,hned se cítim moc líp,jeho noční tlukot hlodí smutku náhled zní.Mě zbaví,když já ho sliším je mi hej,dál my pťáčku pjej.

2x19.díl Když venku prší od rána a ti nemůžeš ven.Doma dějse a ty užívej si den.Když nemusíš co rád jiš skusit jiné jídlo máš.Měj odvahu,buď zvědavý a rázem víc poznáš.Změna býva fajn,je vždy zábavná,nebat se ryskovat smysl to vždycky máá.Je spousta věcí které neznáš tak je vyškoušej.Nic neuí kdo zahali,kdo na paměti měj.Jaký jidelníček,svět se jeví,možnost vybrat máš je na tobě kam vest se dáš a jak se zachováš.Změna bývá fajn je vždy zabavná nebat se ryskovat smysl to vždycky máhá.Změna býva fajn je vždy zabavná nebat se ryskovt,smysl to vždycky mááá.

2x20.díl Pú:Dýně svěží co tu leží je jak medík.Co víc bych si já méďa mohl přád,rád medík mlsně snídat a celí den ho hlídat a pořád mám ho znovu si ho dát.

2x20.dílRú/Fufík:Kdo má soutěž vyhráýt,to každý dobře ví.Králikovu dýni,je překrásná,kulata a věcně zelená.Králik nejkrášnejší dýni má.

2x20.díl Paní ježková:Dá se dusit ,vařit,smařit,dá se udit,sušit,pražit,péct dorty umí taky chutní tron.Zapect si jí ravyory,pa čipsu chuť má svoji,tahle dýně je prostě fenomen

2x20.díl Prasátko:To vezmeš tužku svou,milou tužku,a usta,nos,oči tam tahem dáš.Když blikne svíčky stín je tu hned Hallooween a překvapení rázem tady máš.

2x21.dílPrasátko:Spívej píseň mou tak zažen sílu zlou.Všichny:Spívej píseň mou tak zažen sílu zlou tu pjej a s námi hrej,tak zažen smůlu zlou.

2x20.díl Gáby:Bubnování to mě baví,do dýní je to vždy to praví,pa,pa,pa,pa,pa,dýne je to praví.

2x20.Pán želva:Když tě zmůže únava tělo tvé to nezvládá tak sedneš si na dýni,klídek rázem máááš. nebo sám když zabloudíš.Nikde stín a žádná skrýš tak z dýně krasné kruníš uděláš to umí dýně,umí dýně,jen to umí dýně jen.

2x20.díl kdo má soutěž vyhrát to každý dobře ví,králíkovo,dýni tet nic neohrozí.Vezmeš tužku svou milou tužku a usta,nos,oči tam tahem dáš fir je překrásná,kulatá a věčně zelená,králík nejkrásnejší dýni ze všech má.Když blikne svíčky stín je tu hned Halloween a překvapení tady rázm máš.Dá se dusit,vařit,smařit,dá se udit,sušit,pražit.Když tě zmůže únava tělo tvé to nezvládá,pect dorty umí taky chutní krém,zapéct si ji s raviory,tak dnes na dýni klídek rázem máš to je prostě fenomén.pa,pa,pa,pa,pa,pa,pa,pa,pa,pa to dýně umí.

2x22.díl Tygr:Hu,nikdo nehopsa nohama vzůru,pokud ovšem tak nehopsám já,dud,dud,dud.

2x23.díl Hledej,hledej tam nebudeto hlavolam hledej víš i pod stání.Je tak účelné je hledání a pohleděj i rákosí či hrouští,temné zátíší a a kdo najde,dávno ví že ho kamarádi pochvalí.Hleděj všude hleděj dole a nevynech čtyř lístku pole.Je kámen tak stromoví ti hledání na odpoví,brzy najdeš co hledáš a začneš křičet že to máš kdo najde to to dávno ví žeho kamaráddi pochválí.

2x23.díl Pán želva:Kde jsem já už všude byl všili svět,jsem navštívil,ale jednu věc.Jsem nikdy nezahlíííd,dlouhý nohy,ostrej dráp,plný fleků má zobák,přesto nebude to škaholíííík jeto Bu mara mara marabu,jeho rybý zpěv,zvedne my vždy náladu.Mara mara tvůj hlas dáál hledáááám,tobě Bu mara mara.Všel bych příc a vydal bych de na měsíc,tvůj sladký abych hlásek uslyšel,není pták co já neznám neznam všechny mesky,zářit mám,a z údolí či kopce zétly knám,chyby tě to nepoznat není,kdo se vyrovná,tomu komu uždycky místo dám.Je to Bu mara mara marabu,jeho rybí zpěv se zvedne my vždy náladu Bu mara mara tvůj hlas hledáááám,tobě Bu mara mara všel bych příc a vidal bych se i na měsíc.Tvůj sladký,aby aby zpěv hlásek uslišel,ou Bu mara mara,tet tebe bych rád měěěěěěěěl.

2x24.díl Pú:Babáci jsme.Tygr:Strašidla dřív.Všichny:Bubáci jsme strašidlem.Gáby:Bubáci jsme.Tygr:Chupatláci.VšichnyPřiděj k nám se,vyrez ven.Gáby:Bubáci jsme.Tygr:Vižlivláci.VšichniStrašíme tu,tet se třest.GábyBubáci jsme.Pú:A trochu spáči.Všichny:Rodáváme nocí des.Tygr:Tahle.Všichny:,bu,bu,bu,bu,bu,bu,bu,bu,bu,bu.Všichny:Táhle bubáci strašej bu,bu,bu,bu,bu,bu,bu,bu,bu,bu,toho kdo dá se.Tet vystrašej.Gáby:Jde z nás hrůza,to jde.

2x24.díl Bobr:Strom na břech skácet vždycky.V:Ti to zvládneš stači chtít,ti to zvládneš,zvládneš,zvládneš,ti to zvládneš,zvládneš,zvládneš.Všichny:Pak to zvládneš.Pú:Pak to zvládneš,pak to zvládneš stačí chtít.

Fufík/Rú:Jako Fufík,Rú to zvládneš.V:Ti to zvládneš,stačí chtít jako hrach se nesmíš vzdát žádný úkol,nesmíš vzdát.Jen si stále říkej,dám to,pak to zvládneš.T:Pak to zvládneš.

2x25.díl GábyHračky vrátíš zpázky.Pú:Knihy vyrovnáš.Tygr:Do košíku prádro.Pú:A do krabyce to co zbyde  dáš.Všichny:Zpívejte kamarády,hráčky vrátíš zpátky,knihy vyrovnáš.Gáby:Do košíku prádro.Tygr:Rázem vše uklizené máš.

2x25.díl Všichny:Všude kam kam sáhneš,utři rach z polic,utři knihy,závěs,ať nevynecháš nic.to zvládneš,zvádneš,zvládneš,ber to jako zábavu,vybliskaná postilka ti zvedne náadu.

2x27.díl Házej kámen ručkou svou a dívejse jak pruhy jdou.Z malich kapek žeky  jsou my n troška zaleží my etní úsměv,přejdem smíchem klacku par máš domek z nich a s kytky záhon nastráni my na trošek ach záleží my na troškách záleží a to je to proč tě mám tak rád.Źe když mám na duši splín kolem tváři úsměv rozdáváš a to já dobře vím.Hej tak čarku k čarce namaluj až obrázku se zaraduj to jedno si vždy pamatuj i na na troškách záleží na tročkách záleží na troškách záležííííí.

2x27.díl Pan želva:My dnes budem slávit a budou nás bavit.Králík/Paní ježkováGáby,Tygr a Pú.SkunkVšak musíme to tajit a nesmí na to přijit.Mýval:Žádný s koumáku.Všichny:My dnes budem de bavit a budem se bavit.Roo/Fufík:tou naší partou snů.Všichny:Ať už to tady iči a každý nahlas křičí hurá,hurá juhú,hurá,hurá juhú.

2x27.díl Všichny:Tak už můžem slavit a příští nás Gáby,Tygr a Pú.Však nemohli se přidat,my začaly jsme volat hurá,hurá juhú.

2x28.díl Míme potíš když sko potíš,než bublinu z mlýdla chyrtíš,máme potíř když bubline skočiš rychle pospěš,ať to skončíš.Máme potíš když sko potíš,když bublinu s námi honíš,máme potíš a přitom ani nevíš zda bublinu ůbec chytiš,s tou bublinou dřív ke hrám stvořenou,stou bublinou,přistává být,hraný být hruhrorou.Máme potíž když ko ztropíš než bublinu z mlýdla chytíš,máme potíš po bublině s kočíš,rychle pospěš ať to skončíš.

2x28.díl Bobr:Džu,džu,džu,džu,džu,džu,celý den se džu,spěchat se však dnes musím.Těším se už na tu oslavu.

2y28.dil Bobr:Jednou takhle pár let usel jsem na sví hrázy.Vydím Tchoře,hej povídám naber jinej směr,on úsměv bázně viloudil,však náhle ocas švich.A vypustil strašněj smrad,že mě příšel smích.Mé slzy tekly z očích,nemoch sem popadnou dech a když Tchoř byl pryč ten smrad,my všude vlez,já do sítky jsem vlenul hlavu,paty jsem myl trápil jsem se 20 dnů,tím dneškem puch pryč byl,trápil jsem se 20 dnů s tím dneškem puch pryč byl.

Rád bych hádal co bude dál,ptát se můžeš.

Proč bys se bál,máš otázky co příde pak,kdo co,kam by.

Proč a jak,kdo co kam by proč a jak.