Jdi na obsah Jdi na menu

Sova

3. 7. 2015
Jméno/Věk
sova,owl neznámí
Pohlaví
Muž
Druh
Plyšová sova
Titul
Mudrc
Karma
Kladná
Autor
A. A. Milne / Walt Disney
Hraje
Hal Smith
Blízcí
Tygr, Prasátko, Medvídek Pú
Výskyt
Medvídek Pů,filmy Pů,Moji přátelé Tygr a Pů

 

Sova je jednou z hlavních postav v kresleném seriálu Medvídek Pú. Tato postava má být nejmoudřejší v celém lese (ikdyž musím uznat, že i tygr je mnohdy moudřejší) a naši hrdinové k ní chodí pro rady. 

Ačkoliv většinou odcházejí s prázdnou aspoň se u sovy pěkně prospí, jelikož ta obvykle začne odbočovat od tématu a vyprávět příběhy z rodiny, které jsou natolik nudné a zdlouhavé, že nelze neusnout.

 O naší sově je vlastně udělaný film, kde se kvůli velikému vichru rozbije domeček sovy, no vlastně se rozbije nosný sloup jímž je tlustý strom, který vítr prostě vyvrátí a musí si hledat domeček nový. Ačkoliv je sova hlavní postavou ve filmech a seriálu se neobjevuje zas tolik často, takže o ní toho moc nevíme

SovaOn je nejmoudřejší mezi všemi zvířaty žijícími v 100 Acre Wood. On je velká sova a dosahuje téměř 28 sune se na délku a když se šíří svá křídla jsou 42 palců. Sova, jako králík nebyl originální hračka, která patří do Christopher Robin Milne. Spolu s králík, že se považuje za zvíře s mozkem. Jeho inteligence je často vyzvána, aby pomoc určitý medvěd velmi malý mozek. On je vždy nadcházející nabídnout jeho radu, názory a anekdoty nezávisle na ostatních, kteří chtějí ji. On také miluje vyprávění příběhů spojených s jeho příbuzným. Jeho původní residence se nazývá kaštany, ale když bouře odfoukne jeho domu a poté udělá Prasátko a jeho bydliště svého nového sídla. Jeho rezidence má k dispozici vybavení, jako je dlo tahem zvonem a klikou. Owl je schopná psaní a některé obrázky ukazují ho drží pero v jeho drápech.

 

Sova