Jdi na obsah Jdi na menu

medvídek pu

23. 3. 2015
Jméno:meddvídek Pů/winnie Pooh
Pohlaví
Muž
Druh/věk
Plyšový medvědNeznámý
Titul
Medvídek
Karma
Kladná
Autor
A. A. Milne / Walt Disney
Hraje
Jim Cummings
Blízcí
Králík, Kryštůfek Robin, Prasátko, Tygr,Fufík,Roo,Kanga
Výskyt
Medvídek Pů,filmy medvídka Pů,moji přátelé Tygr a Pů

O medvídkovi Pů není vlastně co říct, zná ho skoro každý a získává si srdce malích i velkých. 

Medvídek Pů prožívá každý den se svými přáteli malá i velká dobrodružsví, od cestování, až po krádeže medu včelám. Má mnoho přátel, jako třeba malé prasátko, věčně smutného iáčka, veselého tygra, hravého klokánka, moudrou sovu, hodného Krištůvka a pečlivého králíčka.

 

Medvídek Pú

 On je malý zlatý medvěd, stojí na téměř 22 palců vysoký a nosí starý červeno barvu trička.Tento medvěd je bezpochyby světově nejvíce miloval a ctil medvěd. Má malé mozky, dělá spoustu hloupých věcí, a jeho láska k medu (hunny) je nekonečný, ano medvěd není nikdo jiný než Všemi oblíbený medvěd - Medvídek Pú. 1. kapitola Medvídek Pú knihou byl zveřejněn dne 24. prosince 1925, zatímco celá kniha napsaná AA Milne byl propuštěn 14. října 1926. Po celém světě má narozeniny se slaví s velkou slávou na 14. října. Medvídek Pú je také nazýván Medvídek Pú nebo jen Pú. On je nejlepší přátelé s každým ve 100 Acre Wood. První věc, kterou říká, když se dostane až do rána je "to, co je k snídani." Pooh vynalezl hru "Poohsticks". Věci se mu líbí udělat, je cvičení v dopoledních hodinách, jít na dobrodružství s Kryštůfek Robin nebo Prasátko, na návštěvě u přátel, kteří si myslí, že mají "hunny 'a hledá" hunny, aby zaplnil Rumblee ve svém Tumblee ".

 

Nadevše miluje med a své přátelé, každý den přemýšlí, jak je překvapit ať oslavou, nebo piknikem, hrami a dalším. Nejvíc času tráví s prasátkem a králíčkem, který ho nemá zrovna v lásce, ale Pů si toho nevšímá.